UA-40709834-1

Diverse massages

Momenteel heb ik mijn vijfde cursus massage afgerond.  Ik ben begonnen met ontspannende rug- en nekmassage. Deze massage is gericht op ontspanning van de onderrug tot aan de nek. Erg fijn wanneer u lichte rugklachten heeft of wanneer u eens lekker wilt onthaasten.

Daarna heb ik een cursus haptorelaxatie gedaan. Door deze cursus te volgen heb ik meer geleerd over hoe je over jezelf denkt en over wat je wilt uitstralen. Verder was deze cursus gericht op volledige ontspanning. En ook d.m.v. tracties en schuddingen het hele lichaam te laten ontspannen.

Op dit moment heb ik nu ook mijn diploma op zak voor het geven van een haptische massage. Een massage van het hele lichaam. Ik begin met masseren van de achterkant van de benen en werk zo omhoog. De rug en nek komen ook hier uitgebreid aan de orde en dan ga ik naar voren om eerst uw decolleté te masseren, waarna ik de armen, buik en benen masseer. Ook hier staat de ontspanning van het lichaam en de geest centraal. Wanneer u zich heerlijk durft over te geven aan deze massage dan voelt deze weldadig aan.

Laat je eens lekker verwennen en voel je beter in je vel!

Daarnaast geef ik ook ontspannende beenmassage. Een massage waarbij alles spiergroepen van het been aan bod komen. Zowel de voorkant van het been als de achterkant van het been wordt helemaal behandeld. Lekker voor sporters, maar ook heerlijk als u regelmatig wandelt.

Ook geef ik voetmassages die u als extraatje kunt nemen tijdens een voetbehandeling of eens tussendoor. Deze massage is gericht op de doorbloeding van de voet en geven een ontspannend gevoel.

Aanbieding:

Massage-voordeelkaart: € 150,-

U kunt 5 keer van een volledige massage genieten. Deze massages duren een uur per keer en kost € 35,00 per behandeling. Wanneer u deze ‘massage-voordeelkaart’ aanschaft profiteert u van maar liefst € 25,00 korting!

Stapelkorting:

Een weldadige voetmassage als aanvulling op uw pedicurebehandeling kost u slechts € 7,50 extra!
Dus een complete voetverwenbehandeling voor maar: € 32,50


Leave a Reply