UA-40709834-1

Nagelbijten

Momenteel heb ik ook twee clienten die ik van het nagelbijten wil afhelpen. De personen zelf (een tiener van 13 en een man van 31) willen er ook erg graag vanaf, maar vooral in tijden van stress of uit gewoonte blijven ze nagelbijten. Dit geeft niet zo mooi resultaat met schaamte als gevolg.

Bij tienermeiden heb ik een ander behandelplan dan bij volwassen mannen. Ik leg deze vervolgens uit en nodig iedereen uit om de schaamte voorbij te gaan en contact met mij op te nemen wanneer je iets aan dit probleem wil doen!

Behandeling bij tienermeiden en vrouwen:
Ik maak een eerste afspraak en kijk dan samen met de persoon naar haar nagels en bespreek waarom ze nagels bijt. Ik verzorg de nagelriemen met speciale olie en geef adviezen om wanneer de drang tot bijten ontstaat iets anders te verzinnen om dit tgen te gaan.
Vervolgens doen we er een mooi lakje op.
Precies een week later kan de persoon opnieuw bij mij terecht en bespreken we hoe het gegaan is en kijken we naar de nagels. Opnieuw worden de nagelriemen verzorgt en de nagels gelakt. We maken opnieuw een afspraak voor over zeven dagen. Wanneer de nagels dan iets gegroeid zijn vijlen we ze deze keer en opnieuw worden de nagelriemen verzorgt en lakken we de nagels weer. De laatste behandeling bestaat uit vijlen van de nagels, verzorgen van de nagelriemen en eventueel french manicure aanbrengen! Dit is een lakvorm waarbij de witte lijntjes van de nagels geaccentueerd worden. Deze complete behandeling bestaat ui 4 of 5 sessies. Deze kosten 7,50 per keer en de laaste keer 15,=

Complete (anti-nagelbijt)behandeling kost 45,=

Behandeling bij mannen:

De eerste keer bekijken we de nagels van de handen en bespreken we wanneer er vooral gebeten wordt. Eventueel vraag ik een dagboekje bij te houden. Verder verzorg ik de nagelriemen. We maken een afspraak voor zeven dagen later. Dan bekijken we opnieuw de nagels, verzorgen de nagelriemen. De derde keer verzorgen we opnieuw de nagelriemen en vijlen we ze iets bij. De vierde behandeling bestaat uit het verzorgen van de nagelriemen, vijlen van de nagels en bespreken we het resultaat en hoe verder te gaan. We gaan er natuurlijk voor dat er dan mooie nagels aan de handen zitten, waar niet meer voor geschaamd hoeft te worden!

Deze behandeling kost 30,= in totaal

2 Responses to “Nagelbijten”

Leave a Reply