UA-40709834-1

Voeten en handen verdienen uw aandacht

Sta er eens kort bij stil: hoeveel kilometer zul je wel niet lopen gedurende je hele leven? En steeds weer dragen uw voeten uw hele lichaam. Het mag duidelijk zijn dan uw voeten de aandacht moeten krijgen die ze verdienen!

In uw leven krijgt u te maken met allerlei ongemakken. Denk aan eelt, kloven, lokdoorns, voetschimmel, kalknagels of ingroeiende teennagels. Voor deze ongemakken kunt u terecht bij Pedicurepraktijk Lisanne. Zij zal proberen ze te verhelpen. U kunt natuurlijk ook uw voeten laten verwennen zonder dat u ergens last van heeft. Denk dan aan het lakken van de nagels of een voetmassage.

Ook handen verdienen verzorging…

Mooie handen zijn een visitekaartje voor ieder mens! Het staat netjes en verzorgd. Af en toe je handen verwennen is dan ook heel belangrijk.

Bij mij kunt u terecht voor manicurebehandelingen. Tijdens deze behandeling masseer ik eerst je handen met scrubcrème. Deze heeft harde (zand)deeltjes waardoor de huid mooi egaal wordt. De dode huidcellen worden hierdoor verwijderd. Dan worden de nagels in een mooie vorm gevijld, verzorg ik uw nagelriemen en smeer ik uw handen in met een voedende crème. Vervolgens kan ik uw nagels kleurloos en met een laagje verhardener lakken. Een mooi kleurtje op uw nagels kan natuurlijk ook! We kijken gewoon wat bij u past.

Vorig jaar volgde ik een workshop nailart; schilderen op de nagels van handen en/of voeten. Je kunt het eenvoudig houden, door een enkel bloemetje te plaatsen, maar je kunt er ook ware kunstwerkjes van maken! Nailart kan mooi zijn voor een feestje, voor een bruid of gewoon wanneer u iets wilt laten opvallen. Mooi geverfde teennagels staan ook heel leuk in een sandaaltje!

Meisjes vanaf een jaar of 6 vinden fleurig gelakte nagels helemaal het einde! Je kunt een vriendinnetje bijvoorbeeld een sessie lakken van de nagels cadeau doen. Met z’n tweetjes worden dan zowel van de voeten als de nagels van de handen mooi gelakt en met stickertjes versierd!

Leave a Reply