UA-40709834-1

Over hand&voetzorg

Sinds januari 2011 ben ik gestart met mijn pedicure- en massagesalon in Elburg! Ik ben al een aantal jaren gediplomeerd pedicure. Ik heb nu een mooie praktijk in Elburg. Mijn naam is Lisanne Bijlsma. Op 12 januari 2011 ben ik van start gegaan als pedicure. De garage van ons huis is omgetoverd tot een gloednieuwe salon. Een heerlijke lichte werkruimte voor mij en een comfortabele ruimte voor u om u eens goed te laten verzorgen en te verwennen. Later ben ik ook gestart met het geven van ontspannende massages. Mijn pedicuresalon in Elburg krijgt steeds meer bekendheid en menigeen heeft al een bezoekje gebracht! Ik heb echter nog alle ruimte voor nieuwe cliënten! Steeds meer mensen ontdekken ook mijn ontspannende massages!

Pedicure/Manicure
Ik behandel allerlei voeten. Of u nu overtollig eelt heeft, last van kloven, likdoorns of schimmelnagels, u kunt met alles op gebied van voeten (en handen) bij mij terecht. Ik kan u van advies voorzien om u van uw klachten af te helpen. Tijdens mijn opleiding heb ik veel geleerd over het menselijk lichaam en vooral ook over voeten. Ik heb gewerkt bij een podologiepraktijk waar ik veel verschillende voeten zag. Daar maakten we aan de hand van een blauwdruk passende steunzolen. Zo is mijn interesse voor de voeten gewekt. Ik wilde hier meer over leren en heel graag mensen van advies voorzien en vooral van klachten af  helpen!

Massages
Naast handen en voeten mooi maken, geef ik ook massages in mijn salon, bijvoorbeeld de ontspannende rug- en nekmassage.  Ik masseer de gehele rug met strijkingen en knedingen.  Het is heerlijk om zo eens lekker te ontspannen en om je spieren goed los te maken. 

Ik heb u nu het een en ander verteld over mijzelf. U bent hartelijk welkom. Mail of bel mij voor een afspraak. Graag tot ziens in mijn praktijk! lisanne.faith@gmail.com Palweg 6, 8081RR Elburg Telefoon: 06-57930221

One Response to “Over hand&voetzorg”

 • egbert:

  goedenmorgen lisaane,
  morgenavond heb ik een afspraak voor een voetbehandeling en massage bij jou.
  heb je daarnaast ook nog een mogelijkheid om mijn handen te behandelen,
  ze zijn nogal droog.
  graag hoor ik van je.
  groeten,
  egbert ten klooster, dalfsen

Leave a Reply